Kjerstins tankevandringer

ARKIVERTE TANKEVANDRINGER FRA RINGERIKSPORTEN

Den første tankevandringen ble lagt ut på RingeriksPorten den 11. mars 2003, og siden det har tankene vandret både hit og dit. Enkelte lesere (hei til dere begge) har etterlyst et arkiv over tidligere publiserte vandringer, og her er det altså.

Mitt foto
Navn:
Sted: Hønefoss, Norway

Kjekk, (ikke lenger så) ung dame deler sine unike tanker med omverdenen. Kan det bli bedre?

søndag, mai 21, 2006

HURRA FOR 17. OKTOBER

Det er helt utrolig, men de 3 meterne med snø som lå ute her i vinter ble faktisk borte i løpet av en halv time. Eller kanskje det tok litt lengre tid, men fort gikk det iallfall. Den ene dagen var det full vinter, den neste var det på med sommertøy og ut i solen! Våren var så kort at ingen helt fikk med seg at den var innom.

Men så kom 17. mai. Og alle vet hva som skjer når det blir 17. mai. Det blir kaldt, det blir grått og det blir vått. Det blir iallfall vanligvis veldig utrygt for vått, og i år slo det til for fullt. Det gikk plastikk-kledte mennesker over alt, og man kunne bare så vidt ane finstasen under. Tapre smil og nystrøkne flagg til tross – det var kaldt.

Men nå har vi endelig forstått hva det kommer av. Det triste høstværet i mai, altså. Så det eneste vi behøver å gjøre, er å flytte 17. mai til høsten, da slikt vær naturlig passer inn. Hva med den 17. oktober, for eksempel? Den dagen kunne vi trenge å lyse opp litt uansett, den gjør jo så lite utav seg.

Vi tar en avstemming. Alle som er enige løfter flagget NÅ!